Streektaol in de winkel - belangriek neis


Streektaol in de buurtsuper van Grol

Aj de oetslaogen een beetie volgt, zuj haost kunnen denken welke kaant as ’t opgiet met de hoofdpries, maor dan hej ’t gloepens mis. Elke briefie dat inleverd wordt, wordt naokeken en elk briefie kreg een ciefer. Aj dus vaoker met an doet, wordt de punten bij mekaor optelt. En dat kun wij wel verklappen, der bin verscheiden die met bovenan staot en die nog gien weekpries wunnen hebt. Der bint dus lui die al twee keer alles goed hadden, maor deur de loting boeten de boot valt. Dizze mensen staot bij de eerste tien. Die maokt under andere dus kans op een jaor lang abonnement op Zinnig, het tiedschrift van het Huus van de Taol. Hierin hef ok Martijje heur column en is zeker de muite weerd.
Ie begriept wel daj dus gewoon deur moet gaon met inleveren.... en punten scoren!

 

Metwarking deur De Groller Bok en Jan Hartlief naomens het Huus van de Taol

Over grolloo.com

Het aantal bezoekers op www.grolloo.com neemt nog steeds toe. Met bijna 42.000 bezoekers in 2016 mogen we heel tevreden zijn (een derde van dit aantal zien we in juli, de maand van het bluesfestival).

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.

Onder de link "Downloads" kunt u b.v. de jaaragenda en de lijst met secretariaten van de verenigingen vinden.

Kijk ook eens onder "Activiteiten" of "Activiteitenkalender" voor nog meer informatie.