logo pkn

PROTESTANTSE GEMEENTE GROLLOO/SCHOONLOO


Welkom op onze site

Dorpskerk: een betrokken en open geloofsgemeenschap

De kerk van Grolloo is vooral een dorpskerk. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zelf tot zijn of haar eigen geloofskeuze mag komen.

Centraal staat het samen vieren en beleven van ons geloof. Natuurlijk is er ook de zorg voor elkaar en voor de wereld.

Een ieder is van harte welkom en kan een eigen inbreng hebben. Juist in de vele ontmoetingen groeien wij als mens en als medemens.

 

Welke plaatsen horen bij onze kerk?

Bij de kerk in Grolloo horen de dorpen Grolloo, Schoonloo, Papenvoort en Vredenheim.

 

Informatie

Informatie

Meer informatie over de kerkdiensten, het gebouw en belangrijke adressen zijn te vinden, door op het betreffende kopje te klikken in de kolom links.

Het is ook mogelijk de kerk te huren voor bijzondere gelegenheden zoals een huwelijk (trouwlocatie) , een concert o.i.d.

Hiervoor kunt u contact opnemen met Mw. Margriet Dilling , tel.0592-501582 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Over grolloo.com

Het aantal bezoekers op www.grolloo.com neemt nog steeds toe. Met bijna 42.000 bezoekers in 2016 mogen we heel tevreden zijn (een derde van dit aantal zien we in juli, de maand van het bluesfestival).

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.

Onder de link "Downloads" kunt u b.v. de jaaragenda en de lijst met secretariaten van de verenigingen vinden.

Kijk ook eens onder "Activiteiten" of "Activiteitenkalender" voor nog meer informatie.