Verenigingen uit Grolloo

Grolloo, een dorp met een bloeiend verenigingsleven

U ziet dat u een keuze hebt uit een keur van verenigingen. Verenigingen die er voor zorgen dat er altijd wel iets te doen is in het dorp. We hebben van alles wat, dus wat dat betreft moet er haast altijd wel een vereniging zijn waar u mee te maken krijgt of waar u bij betrokken wilt zijn. De verenigingen werken samen in Grolloo Totaal en als zodanig ook mee aan deze website.

Sommige verenigingen hebben een eigen website en domeinnaam, andere maken gebruik van www.grolloo.com om te laten zien wie ze zijn en wat ze doen.

Over grolloo.com

Het aantal bezoekers op www.grolloo.com neemt nog steeds toe. Met bijna 42.000 bezoekers in 2016 mogen we heel tevreden zijn (een derde van dit aantal zien we in juli, de maand van het bluesfestival).

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.

Onder de link "Downloads" kunt u b.v. de jaaragenda en de lijst met secretariaten van de verenigingen vinden.

Kijk ook eens onder "Activiteiten" of "Activiteitenkalender" voor nog meer informatie.