Welzijn Ouderen Grolloo en omstreken

Duo Hollander op bezoek bij Welzijn Ouderen

image28 mei 2014 - Een avondje Nederlandstalige muziek van Duo Hollander bepaalde de slotavond van Welzijn Ouderen. Wanneer we het plezier van de gezichten mogen aflezen is dit heel goed in de smaak gevallen. De avond werd aangeboden door de Vereniging voor Volksvermaken, die op deze wijze deze doelgroep wil bedanken. Velen zijn namelijk trouwe donateurs en Volksvermaken kan zo ook voor deze groep iets organiseren. In een wereld waar andere subsidies wegvallen is dit een uitkomst. 

Klik op de foto voor meer foto's van deze avond.


 

 

In september 1960 is de bejaardensoos Grolloo met 30 personen van start gegaan in de lagere school aan de Hoofdstraat. Dit was het begin van de activiteiten van nu.

In 1965 verhuisden we naar Het Markehuis. De soosavond wordt gehouden op de derde maandag van de maand.

Iedere woensdagmiddag is er kaarten voor zowel heren als dames. In 1987 zijn we gestart met koersbal. Momenteel wordt er op maandagmiddag gespeeld op twee matten door ongeveer 30 personen.

1995 was het jaar dat er een biljart werd aangeschaft. Woensdag- en donderdagmiddag kan hier gebruik van worden gemaakt.

Woensdagmiddag is er 1 uur gymen voor dames en heren.

In mei hebben we een middagexcursie in de buurt.

's Zomers maken we een dagtocht met de bus en in de nazomer een fietstocht.

Er zijn vele mogelijkheden voor ouderen om actief te blijven. Wilt u er gebruik van maken?

 

Kom een keertje langs in Het Markehuis.

De Pol 4

9444 XE Grolloo

tel. 0592 501307


Contact:
Welzijn Ouderen Grolloo e.o.

Voorzitter:

Henk Meems

Hoofdstraat 26

9444 PB  GROLLOO

Secretaris:

Hanny Nijmeijer-Van der Leij

Amerweg 14

9444 PD  GROLLOO

0592-501518

 

 

Over grolloo.com

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

 Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.