Sportvereniging Grolloo en Omstreken

SGO algemene informatie

logo SGO2017

De sportvereniging SGO is een omnivereniging, die haar leden de mogelijkheid wil bieden om, al dan niet in competitieverband, te gymnastieken, te turnen, te volleyballen en / of te voetballen. Tevens is er een loopgroep en wordt er aerobicles gegeven. Ook is er gelegenheid om zich aan te sluiten bij het recreatievolleybal. De vereniging is opgericht op 23 juni 1945.

Het bestuur van SGO stelt zich tot doel de sportbeleving voor al haar leden zo aantrekkelijk mogelijk te maken. In principe vinden alle trainingen en thuiswedstrijden voor het volleybal plaats in de sportzaal in het Markehuis in Grolloo. De jeugd voetbalt normaliter op zaterdag; de senioren spelen op zondag hun wedstrijden op het sportpark aan De Pol.

Voor het lidmaatschap betaalt men een vast bedrag. Aan meerdere sporten kan dan worden deelgenomen. Daar waar een sportbond bondskosten berekent dienen deze naast de contributie extra te worden betaald. Op de website van SGO worden de contributiebedragen en namen en adressen van bestuursleden, trainers en begeleiders vermeld. Verder treft men hier wedstrijdschema’s en nadere gegevens omtrent het reilen en zeilen binnen de sportvereniging aan.

Naast alle sportwedstrijden organiseert het bestuur diverse activiteiten als een volleybaltoernooi, snertloop, voetbaltoernooien, de tweejaarlijkse gymuitvoering en eens in de twee jaar een feestavond voor alle sponsoren en vrijwilligers. SGO streeft ernaar haar leden en niet-leden zoveel mogelijk via de digitale snelweg op de hoogte te houden van nieuws etc. Zo wordt men wekelijks van het verenigingsnieuws op de hoogte gehouden via het Sportblad, dat iedere dinsdag op de website wordt geplaatst. Hierin staan, naast de wedstrijdverslagen en uitslagen, ook mededelingen van de diverse andere verenigingen in het dorp. Daarnaast is SGO te volgen via Facebook. Mocht u geen internet of computer hebben, dan kunt u – tegen betaling – een uitdraai ontvangen van het sportblad. Dat wordt door leerlingen van OBS De Drift verspreid.

Kortom, SGO is een bloeiende en veelzijdige sportvereniging, waar inspanning en ontspanning hand in hand samen gaan.

Voor aanmelding als lid of voor nadere informatie kan men zich wenden tot de penningmeester of secretaris van de vereniging.

Meer informatie?

Ga naar de site van SGO www.sgogrolloo.nl

Over grolloo.com

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

 Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.