Motortoerclub “HBG”

logo hbgHBG staat voor Home Base Grolloo. Op initiatief van enkele inwoners van Grolloo is deze motorclub in 1993 opgericht. Onze leden komen niet alleen uit Grolloo, maar uit werkelijk alle uithoeken van onze mooie provincie. Dit heeft zeker te maken met het dorp Grolloo, dat toch een naam heeft in de provincie als een gezellig dorp, waar grote namen vandaan komen. In de motorsport was dat Egbert Streuer en in de muziekwereld niet te vergeten de Cuby & the Blizzards.

Dit is nu de plaats waar onze motortoerclub zijn thuisbasis heeft en waar wij allemaal op onze eigen manier van genieten. De leden organiseren verschillende activiteiten die verspreid over het jaar plaatsvinden. Zo staan er naast een feestavond ook een zestal toertochten gepland en een jaarlijks terugkerend motorweekend, meestal in Duitsland. Ook worden er van juni tot september zomeravondritten gereden, waarbij de route ter plekke wordt geregeld. Al deze activiteiten worden door de leden zelf verzorgd en georganiseerd, waardoor de binding met de club erg groot is.
De club staat voor gezelligheid èn plezier in het motorrijden, waarbij iedereen in zijn waarde wordt gelaten en verantwoordelijk is voor zijn eigen gedrag. Het uitvoeren van onze hobby, nl. het motorrijden, dient wel op een veilige manier te gebeuren en daarvoor is er een reglementen opgesteld, zodat ieder lid van de club weet wat er van hem of haar wordt verwacht. Ons motto is: “samen uit, maar zeker samen thuis”. Iedereen die geïnteresseerd is in een lidmaatschap bij HBG of informatie wil kan contact opnemen met het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van HBG.

Over grolloo.com

Het aantal bezoekers op www.grolloo.com neemt nog steeds toe. Met bijna 42.000 bezoekers in 2016 mogen we heel tevreden zijn (een derde van dit aantal zien we in juli, de maand van het bluesfestival).

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.

Onder de link "Downloads" kunt u b.v. de jaaragenda en de lijst met secretariaten van de verenigingen vinden.

Kijk ook eens onder "Activiteiten" of "Activiteitenkalender" voor nog meer informatie.