Schoonmaak kerkhof 22 juni 2024

 

Met Old Grol weer aan de slag op het kerkhof


schoonmaak kerkhof Grolloo

Op 16 maart hebben jullie hard gewerkt om het oude gedeelte van de begraafplaats op te knappen. We hebben toen een heel mooi eerste resultaat bereikt, maar er zijn nog steeds oude graven die opgeknapt kunnen worden.

Daarom de oproep om op zaterdagmorgen 22 juni hiermee aan de slag te gaan. We starten om 9:30 uur en verzamelen ons bij de zij-ingang van het kerkhof achter de kerk. We werken door tot 12:00 uur. Rond 10:30 uur wordt voor koffie of thee gezorgd.

Schrobbers, harde en zachte borstels, een hark en schep zijn dan aanwezig. Mocht je nu iets zelf mee willen nemen, dan is dat natuurlijk prima. Zeep, azijn of dat soort zaken gebruiken we niet. Er is water en daar doen we het vooralsnog mee.

Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar bellen kan natuurlijk ook. Bas Luinge 0592-501491.

Mocht onverhoopt het weer niet meezitten, dan verplaatsen wij deze activiteit naar een andere datum.

 

Over grolloo.com

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

 Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.